SEGGER - Matthias Administrator

  • Member since Sep 21st 2020
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED] J-Scope v. 7.66a not work..

    Post
    Thanks for the confirmation. Will will consider this case closed.
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED] J-Scope v. 7.66a not work..

    Post
    Hello, the issue you are seeing seems to be the previously mentioned one about the crash during sampling. V7.66c was released on Wednesday and includes a fix for that. Could you check out the newest version? Best regards, Matthias
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED] J-Scope v. 7.66a not work..

    Post
    Hello, did you try creating a new project for this? (File -> New Project ...) At first look it seems to me that this is an existing project that was saved with no symbols selected. To select symbols, you can press the "+" button in the bottom…
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED]J-Scope Segmentatioin Fault.

    Post
    Hello, I have found a possible cause for the behavior which you are seeing. This was introduced with V7.60d, so it would fit that you are not seeing it with V7.60b. A fix for this issue is ready and will be included with V7.66c of the J-Link software…
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED]J-Scope Segmentatioin Fault.

    Post
    Hello, thanks for providing this information. We are not aware of such an issue. I will have a look at this and get back to you with the results. Best regards, Matthias
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread [SOLVED] jscope new project always crash.

    Post
    Hello, a fix for this issue is ready and will be included in the next version (7.64f) of the J-Link software package scheduled for some time next week. Thank you for bringing this to our attention. Best regards, Matthias
  • SEGGER - Matthias -

    Replied to the thread JScope fails on start.

    Post
    Hello, there was an issue with the options dialog introduced with J-Scope V7.64c. It has been resolved with V7.64d. Would you download the new version and check if it resolves the issue you are seeing? Best regards, Matthias