Zeke Community Member

  • Member since Jul 2nd 2020
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone window views geometry lost when dragging window to another screen.

    Post
    I also have this issue. It's been an issue in Ozone for a long time and incredibly easy to reproduce. It occurs when the non-maximised window is small enough to push the panels in Ozone. Reproduction steps: Open ozone Make sure it's not maximised, but…
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    More logs. I think these should be clearer since I barely did anything to Ozone before hitting the bug.
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Finally I got some logs small enough to upload with a complete jlink log. Hope this helps!
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Quote from SEGGER - Nino: “Hello, Quote from Zeke: “Here are some logs. These are from after I closed Ozone via task manager. ” Thank you for providing the logs. The J-Link log does not seem to be saved correctly. Is Ozone the only tool in this…
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Here are some logs. These are from after I closed Ozone via task manager.
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Yes, I can do that. I can also confirm this bug is not related to editing variables in the watched data view. My encounter today went like this: Open Ozone New project (specify .elf, SWD @ 4MHz) Save project file Connect to jlink Run Do things in other…
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Hi. I've answered a few of those already but I'll summarise here. Could you provide us with reproduction steps that work reliably? Unfortunately it's rather random. My colleague gets this bug every other day, but I was once triggering it every 10…
  • Zeke -

    Replied to the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Post
    Can confirm this is still a bug in 3.20b. Just occurred on the same setup after re-compiling the binary and going back to ozone. Ozone asked me if I wanted to load the new binary and I pressed yes. The dialog closed and nothing happened (there is no…
  • Zeke -

    Posted the thread Ozone stuck on "resetting device".

    Thread
    This is basically a re-post of forum.segger.com/index.php/Thr…ne-hangs-in-device-reset/ I was having this issue in 3.20a. It would trigger after only a few minutes of connection to the device. I've updated to 3.20b and the issue appears fixed (after