t2ft Beginner

  • Member since Jan 14th 2020
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Thank you for the clarification. Now since I know what I have to look for, the search items "GUI_Init()" and "CRC" in the ST-Communinty Formum shows up the appropriate answers. Shame on ST that they did not point out their use of CRC checks more…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    FINALLY SOLVED IT! The problem was not only CRC usage in main application, but I also used the CRC in my boot-loader to verify application data in QSPI-Flash. And HAL_CRC_DeInit() does *not* reset CRC to its reset state. It keeps INIT and POLY values…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Thank you for the hint. Checked it, but GUI_X_Log() is simply an empty function in my GUI_X.c. But I did some analysis by stepping through first view instructions of GUI_Init() and found that my problem seems to be some license check issues. Is that…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Still not working. But I found the ST application note AN5426 "Migrating graphics middleware projects from STM32CubeMX 5.4.0 to STM32CubeMX 5.5.0" and there is an interesting section that states: Quote: “stm32f7xx_it.c Add the GRAPHICS_IncTick function…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Did the suggested test and set a breakpoint at the start of GUI_X_Config(), GUI_X_Config() and GUI_X_Config(). But none of them gets called before my app hangs in GUI_Init(). As can be seen in the assembler listing above there is not a single…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Thank you for the fast reply. I will try within the next few hours. So I understand correctly: There is no such thing as an endless loop wihin GUI_Init()? Because to me it looks like there is one. Regards Thomas
  • t2ft -

    Posted the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Thread
    Hi to all, I have a self made STM32F750N8H6 board with external SDRAM, QSPI Flash and a 800x480 TFT Panel attached. Panel displays Images, code is executing from SDRAM, Framebuffer is in SDRAM, too. SO far everything looks good. While this hardware was…