afedotov77 Beginner

  • Member since Oct 28th 2019
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Hi Fabian, Do you have any ideas about our problem? I still need your help... BR, Andy
  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Hi Fabian, Additional information. I observe switch on the red LED on the J-Link PLUS during 3-5 seconds. Red LED switches after start donloading program from Ozone BR, Andy
  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Fabian, answers is below 1) Does this replacing firmware error also appear when you are using J-Link Commander (jlink.exe)? Message about replacing firmware does not always appears and Yes, this message also appear when I using J-Link Commander. 2)
  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Fabian, I don't see any difference environment (debugger, scheme, chips and software SEGGER for debugger) between last successful experience and bad experience (when appeared problem). I updated J-Link software up to latest version, but it had fixed…
  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Hello Fabian, When problem appeared first time I didn't updated Ozone. I updated Ozone later, I hoped to fix problem. But I could not fix problem. I checked voltage between VCC and GND on JTAG in during download .hex file - voltage was stable and equal…
  • afedotov77 -

    Replied to the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Post
    Dear colleagues, will anyone answer? JLinkLogOverride is in in attachment.
  • afedotov77 -

    Posted the thread [SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency.

    Thread
    Dear, I've recently had a problem using ozone with PLC2387 and LPC 2148. Previously everything worked fine. But now I received following error message from Ozone Device "LPC2387" selected. TotalIRLen = 4, IRPrint = 0x01 JTAG chain detection found 1…