Sabu Beginner

  • Member since Oct 22nd 2019
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Sabu -

    Replied to the thread [SOLVED] JLinkARM.dll not found.

    Post
    The downloaded file passed the MD5-checksum test so I suppose that there went something wrong during the installation. What I've done today was at first to install JLink-6.54 while SystemView, JLinkRTTViewer and Eclipse (SW4STM32) was still open. During…
  • Sabu -

    Posted the thread [SOLVED] JLinkARM.dll not found.

    Thread
    Few minutes ago I installed the new J-Link Software 6.54. After rebooting Win-Dos I got the following error: Target DLL C:\Program Files (x86)\SEGGER\JLink\JLinkARM.dll not found. After I've checked this out I can confirm that this file did not exist.…
  • Sabu -

    Replied to the thread SystemView in FreeRTOS not starting.

    Post
    Hi CharlesDias, That was the solution for my problem also! Good job! :thumbsup: I wrote you a personal message with the question if your fix is final or did you experienced any issues with it. And I rode your answer about this (nothing added so far). I suppose…
  • Sabu -

    Posted the thread SystemView in FreeRTOS not starting.

    Thread
    Hi there, Since several days I'm trying to get SystemView running but it always ends up in a configASSERT() = endless loop. I suppose that this issue has to do with interrupts or a misconfigured NVIC. So far I've checked the SystemView documentation…