bio_med Community Member

  • Member since Apr 30th 2019
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Hi, So, I have been using emWin and learning a lot about it. But I came across something which I don't understand. Can someone please help me with this? 1. I display text using GUI_DispStringAt() and I can see it. 2. Clear the text and display a window…
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    Florian, I am sorry I missed a file and images for SD card. Please see attached. Could you please give it a try now? Note: The reason I am not doing a 'stand-alone' file is we have certain code standards to follow and I wanted things to work when I…
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    Florian, Did you get a chance to check out my files? Did you find anything unusual in the code? Were you able to see similar results as mine or did it work okay for you? Appreciate all the help! Best regards, BMD
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    Florian, I have attached zip file which has all the screens and main file. Let me know if that works for you. Best regards, BMD
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    C Source Code (145 lines)Is there someone here who came across the same problem? I just want to know if this problem makes sense or its something I am doing that causes it? I have attached a screen that I am currently working on as a reference. I have…
  • bio_med -

    Replied to the thread button color change.

    Post
    Florian, I think I have the same problem. What we are trying to ask is "What is the API that let's us change the color of a button???" Best regards, BMD
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    Florian/ Sven, Could you please help me understand this behavior. Best regards, BMD
  • bio_med -

    Replied to the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Post
    Sridhar, Thank you for your response but I am facing problems with only WM_NOTIFICATION_RELEASED. Touchscreen seems to be working fine. I don't see any touch screen sense or anything as such. Best regards, BMD
  • bio_med -

    Posted the thread WM_NOTIFICATION_RELEASED: not being sent after a while..

    Thread
    Hi, I am working on building different screens for my project. Everything works fine for sometime after which I can only see buttons being pressed but there is no response to that touch whatsoever. I am calling GUI_TOUCH_Exec() in an ISR every 10ms. I…
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED]Child window: NOTIFICATION RELEASED.

    Post
    Thank you so much, Florian :) That really helped.
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED]Child window: NOTIFICATION RELEASED.

    Post
    Hi Florian, Thank you for the quick response. I am unable to see what's in the file you attached. It's a different extension I have never seen before. Could you please check and send it again. Best Regards, BMD
  • bio_med -

    Posted the thread [SOLVED]Child window: NOTIFICATION RELEASED.

    Thread
    HI, I am working on Multiple windows and have problems being able to get it to function correctly. I hope someone here can guide me. 1. I have two windows currently. 2. Window 1- Parent window with a settings button. 3. Pressing the settings button…
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED] Problem displaying 320*240 image from SD card.

    Post
    I finally figured it out. The problem was I wasn't allocating enough memory. Solution: 1. Increased the memory allocation in GUIConf.c - #define GUI_NUMBYTES 0x4000 ( i increased it from 2000 to 4000). 2. Increased the buffer size in Getdata…
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED] Problem displaying 320*240 image from SD card.

    Post
    Okay, so I just found out that images of larger sizes are the problem. I am compressing the images before i convert them using bitmap converter but no matter how small the image size is before conversion to .bmp/.dta, at the end of conversion the sizes…
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED] Problem displaying 320*240 image from SD card.

    Post
    Florian/Sven, Could you please help me understand this behavior? I tried different things but nothing seems to work. I am trying to display 320x240 Image from SD card on the 320x240 LCD and I can see Image only when the x value is <= 170 and y = 240.…
  • bio_med -

    Replied to the thread [SOLVED] Problem displaying 320*240 image from SD card.

    Post
    Thank you for trying to help me with this. I am using Cypress Semiconductor processor PSoC5 LP and emwin for graphics. Yes I have 8MB of buffer memory.
  • bio_med -

    Posted the thread [SOLVED] Problem displaying 320*240 image from SD card.

    Thread
    Hi, I am working on displaying images from external memory. I am having problems displaying the complete picture. I can display image up until 170*240, after which when I try to expand x value I see white background and nothing else on the LCD. Please…
  • bio_med -

    Replied to the thread ICONVIEW and External memory nOS.

    Post
    Florian/Sven, Could you please help me understand how to display different images assigned to different icons from external memory?? So far, I can only see same image on all the icons. I couldn't find anything on the forum regarding this as well. Any…
  • bio_med -

    Replied to the thread ICONVIEW and External memory nOS.

    Post
    Hi, I was able to make the modifications but I am not able to set the index to display different icons. Could you please see the code and tell me how to do that so I am able to display all the Icons as required? C Source Code (276 lines)Appreciate all…