sigdavid Beginner

  • Member since Jan 6th 2019
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • sigdavid -

    Replied to the thread Debug problem in ES.

    Post
    Hi Nino, thank you for your reply. I created the project with CubeMX as Makefile and just built adding nothing to the project, with the options in attached CubeMX file. As you suggested I created the project for Atollic, I imported the project in ES, but…
  • sigdavid -

    Posted the thread Debug problem in ES.

    Thread
    Hi, I'm trying to debug with J-Link EDU a project created with STM32CubeMX and built in ES, but the debug freeze in SystemClock_Config() function. If I debug the elf file built in ES using Ozone the debug is done without errors. In ES The debug seems to…
  • sigdavid -

    Replied to the thread [SOLVED] Debug and program with J-Link EDU problem.

    Post
    Hi, thank you for your reply. Using Ozone I can debug, but third party software are not working. I attached an image from J-Link GDB server when I connect the target (only as example to check the right connection) and the TrueStudio console output when…
  • sigdavid -

    Posted the thread [SOLVED] Debug and program with J-Link EDU problem.

    Thread
    Hello everybody, I'm trying to debug and flash my first program (turn on one LED) using J-Link EDU. The CPU I'm using is STM32L431CC. I'm able to connect to CPU with J-Link GDB Server, but I'm unable to debug with any program (e.g. TrueStudio or KEIL)…