schmalr Beginner

  • Member since Nov 14th 2018
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • schmalr -

    Posted the thread J-Trace Pro Connection Options.

    Thread
    We are designing a new card to be debugged using a J-Trace Pro (Cortex-M) and I have a question about J-Tag connectors: Are there any reasons to consider including connectors for both the large grey "Target" cable and the small black "Target+Trace"…
  • schmalr -

    Replied to the thread [SOLVED] Post-Mortem Debug Using Recorded Trace Data.

    Post
    Thanks for the info. I look forward to the future update. Russ
  • schmalr -

    Replied to the thread [SOLVED] Post-Mortem Debug Using Recorded Trace Data.

    Post
    For now, I am tracing with a J-Trace Pro (Cortex M) and the Cortex M Reference Board included with it. I am simply exploring what we will be able to do (and how) in the future when we have our custom ASIC (which is under development). We will…
  • schmalr -

    Posted the thread [SOLVED] Post-Mortem Debug Using Recorded Trace Data.

    Thread
    I am trying to figure out how to record trace data from a unit under test and then play that data back for post-mortem debugging. In section 3.11.11 of the Ozone documentation (2.60 Revision 3), it shows a field at the bottom of the Trace Settings dialog…
  • schmalr -

    Replied to the thread Stack Usage Difficulty.

    Post
    After much experimentation and frustration, I have determined that the Stack Usage window does not work properly if EITHER of the following is true: - Compiler used is clang - Linker used is SEGGER Russ
  • schmalr -

    Replied to the thread Stack Usage Difficulty.

    Post
    Today, I tried the following steps: 1. Removed all user data (Tools/Admin/Remove All User Data) 2. Used Windows Control Panel to uninstall SES 3. Restarted the PC 4. Installed SES for ARM 4.10a (64-bit) 5. Launched SES - "Hello" project opened…