Manasa Beginner

  • Member since Jul 31st 2018
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Manasa -

    Replied to the thread GUI_DispStringAt not displaying part of text.

    Post
    I found the mistakes!!! There were two rookie mistakes . 1. in FONT_10 alphabets were not enabled . 2. GUI_UC_SetEncodeUTF8() was used in the main function. (should not be set for displaying °C) Once I enabled all the letters in Font conv, and started…
  • Manasa -

    Replied to the thread GUI_DispStringAt not displaying part of text.

    Post
    FONT_10 is custom font generated using emwin FontConv. (Tahoma of size 10). I tried displaying it on parent window, its working. But on child window I am not able to display any kinda of alphabets. Only digits can be displayed!!
  • Manasa -

    Replied to the thread GUI_DispStringAt not displaying part of text.

    Post
    Also, tried displaying GUI_DispStringAt("temperature",10,10); Its not able to display. but numbers can be displayed .
  • Manasa -

    Replied to the thread GUI_DispStringAt not displaying part of text.

    Post
    sorry typing error. have used strcat(str, " °C"); also I tried displaying using GUI_DispStringAt("4 ° C",0, 10); Still not displaying ° C part.
  • Manasa -

    Posted the thread GUI_DispStringAt not displaying part of text.

    Thread
    I am trying to display temperaure values in °C on a child window. Calling the following function inside WM_PAINT (in child window callback). But only number is displayed. The intended unit (°C) is not being displayed. What might be the reason? void…