awneil Community Member

  • Member since Apr 20th 2018
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • awneil -

    Replied to the thread [ABANDONED] Why can't I write to memory permanently using J-Link Commander?.

    Post
    Quote from vtran5: “if I reconnect the chip again ” How long was it disconnected? Was there a reset in between? Most likely, whatever's running in the chip has overwritten your value?
  • awneil -

    Replied to the thread Cannot Download to STM32L051K8 - maybe reset strategy?.

    Post
    Quote from st0ne: “i have a problem with a custom board ” Is this a board that has previously worked - or a brand new design that has not yet been proven ? Does your code disable the debug port and/or the pins it uses? Does your code put the…
  • awneil -

    Replied to the thread [ABANDONED] Strange error message in Segger Embedded studio.

    Post
    sounds like some files had got corrupted - maybe line endings, or some other unprintable characters ... ?
  • awneil -

    Replied to the thread [SOLVED] Using #define value as parameter to printf.

    Post
    By "commas" you mean "quotes" ? Remember that the preprocessor just does a simple text substitution So, for this to work, your #define must expand to something that would be valid as a printf argument. So, if you want MODULE_NAME to expand to a…
  • awneil -

    Replied to the thread [ABANDONED] J-Link VCOM (Virtual COM port) at 1.8V ?.

    Post
    Yes, target debug connection is SWD, and VTREF is connected - as it's required by the SWD. The baud rate looked correct on a scope and, as mentioned, it works fine with an FTDI USB-to-1.8V-UART cable. I had studied the links provided. is there any…