SEGGER - Nino Administrator

  • Member since Jan 2nd 2017
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Data breakpoints only work when evaluating ==.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The reported issue is reproducible. It will be fixed in future so other expressions other than == will work again. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Re-direct scanf to USART.

    Post
    Hello, with the new Embedded Studio versions the projects are usually based on the new SEGGER run time library. You can check what your project is based on in the project options. For SEGGER RTL we recommend the following guide:
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread cannot Debug target, failed to download application.

    Post
    Hello Matthias, Such an issue is not known to us. What is the serial number of your J-Link plus? Does programming board #1 work when using J-Link Commander? Could you provide a J-Link log of the session with board #2?
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone hardlocks on debug start ....

    Post
    Hello, I just tested the default Hello World example on a TMC570LC Hercules board (example attached) on Fedora 33 and there everything is working as expected. Could you give the latest Ozone version a try and see if the issue persists? Quote from v01d:…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone crashing consistently.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Could you give the latest Ozone version a try? Do you still see the crashes? Are they reproducible reliably? If yes, what are the exact reproduction steps? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] Ozone installation problem on Kubuntu.

    Post
    Hi Martin, Yes we were able to fix the issue. Great to hear that it is working for you. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Error while determining flash info on SAMV71.

    Post
    Hi, this is not a support forum. If you are entitled to support please use our official support channel as explained in my signature. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Delay function.

    Post
    Hi Steve, The importer will simply import whatever the CudeIDE project is at that point. A reimport is not available. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread How can Ozone display Chinese characters properly?.

    Post
    Hi, Thank you for providing the file. However it displays perfectly fine on my Ozone setup, see attachment. Did you change any of the default Ozone settings in the preferences that are font related? If yes, could you change them back to default ans…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread STM32Fxxx clock configuration.

    Post
    Hi, The importer was tested for Windows only for now as CubeMX was not always multi platform. So it is possible that some paths may not be matching for the import. We are currently planing on creating a little guide on how to import CudeMX generated…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Can't run Segger SystemView.

    Post
    Hi, it should make no difference what J-Link you are using. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Delay function.

    Post
    Hello, Yes Delay functions can be helpful. But as said the implementation is target specific. With Arduino you have thousands of files in Arduino software taking care of this under the hood. Same goes for the ST HAL in CubeMX. Someone has to implement…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread How can Ozone display Chinese characters properly?.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Currently it seems that chinese characters in textblocks are not supported. Could you provide a text file with some chinese characters for reference? We will add this as a feature request to our wishlist. Best…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] Ozone installation problem on Kubuntu.

    Post
    Hello Martin, The issue is indeed reproducible. We will check if this is something that can be fixed from our side. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] Ozone installation problem on Kubuntu.

    Post
    Hello Martin, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Kubuntu is not one of the tested distributions by us, but it should still work as well as with Ubuntu. Anyhow I will try to get a hold of an Kubuntu VM and see if the issue is…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Can't run Segger SystemView.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Could you give the latest SystemView and J-Link software version a try? Do you still see the issue then? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread STM32Fxxx clock configuration.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. As mentioned in your other post the CPU support Packages provided by Embedded Studio will give you access to CMSIS files from the silicon vendors, but not the HAL or SDK or whatever else a silicon vendor might…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Delay function.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. There is no generic way to implement a time based delay function for embedded targets. It is always target and architecture specific. So providing a "generic" function is not possible as we are supporting all Arm…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread MIssing include path!.

    Post
    Hi, Quote from MUETA: “I am not really where such an approach ends ” Well it ends there where you have resolved all dependencies and added all needed sources to your project. Not sure what you expect here. It is always the same approach when writing…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Reload application dialog box suggestion.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The focus should be on the yes by default. Could you reupload your picture? It did not seem to have worked the first time. Quote from TxCodeMonkey: “for reference, Big Sur, V3.22d (V3.22e is not usable on Big…