SEGGER - Nino Administrator

  • Member since Jan 2nd 2017
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Disable UI dialogs on windows.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. J-Link Commander is meant to be used as a troubleshooting and quick start tool. It is not supposed to be used for automation which is why some commands might not work as expected in this context. For automation…
  • Hello, Thank you for your inquiry. The Flash you are using is a CFI compatible Flash. In that case no extra Flash loader is needed. All you have to do is to init the memory controller of the MCIMX6 and configure J-Link to use that Flash as explained…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread iMXRT1050-EVKB QSPI Flash issues.

    Post
    Hello Kevin, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Does the example project from our Wiki work on your board? Did you follow all steps? It has been tested with the EVK so it should be working:
  • Hello, Thank you for your inquiry. The reported behaviour is reproducible and should be fixed with the next Ozone version. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Problems resetting the protection of an ATSAMD51J20.

    Post
    Hello Paolo, Thank you for your inquiry. For the mass erase to work the reset pin of the target device must be connected to J-Link, is this the case on your hardware as well? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone Bug - DEL key in Data Graph Setup does not work.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The reported behaviour is reproducible. We are currently working on a fix. Sorry for any inconveniences caused. To stay up to date with Ozone releases you can subscribe here:
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread program Cortex-M4 processor with 2 Xilinx FPGAs in JTAG chain.

    Post
    Hello, Thank you for sharing the additional information. So as suspected reset is the issue. Are the reset lines shared between the devices or does each device have a separate reset? Is the M4 interconnected to the FPGAs in any other way? I assume that…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Unlock for MSP432.

    Post
    Hello Germain, Thank you for your inquiry. The approach might work if the sequence is not timing dependent. We have a weak Pulldown on TMS on J-Link side so make sure TMS has a pullup on targetside so it stays high. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Flash Loader Failure when external flash is accessed.

    Post
    Hello, Quote from Sysmop226: “For opening and supporting a new device, I need a flash loader, which flash loader can I use? STMF7 flash loader would match? ” STM32F7 is not compatible to STM32H7. You would need to write a new Flash loader as…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Can't connect to Silicon Labs EFR32MG21A010F1024.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. We gave it a try on an BRD4181A Evalboard on a PCB4001 base board and everything is working as expected with J-Link software V6.50b. Could you try the latest J-Link software…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread S29GL256S90GHI010 not supported ?.

    Post
    Hello ranran, Thank you for your inquiry. The S29GL is currently not supported: segger.com/products/debug-prob…es/supported-spi-flashes/ We will try to get some chip samples and add them to the list. Just for clarification, which STM32 are you using
  • Hello, Thank you for your inquiry. How to port projects from ld to SEGGER Linker is explained in the ES user manual: studio.segger.com/segger_linker.htm Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Debug Terminal broken v3.40 --> v4.22 ?.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The display change in the debug terminal is intended and will stay that way. There was a bug in the Nordic SDK which will be adjusted in future versions. See here for more information. [SOLVED] RTT Viewer not show log
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread CPU Support.

    Post
    Hello Normand, Thank you for your inquiry. Current efforts to add support for the LS10xx series has been halted due to low demand and high complexity of the devices. Complexity here means that the LS10xx series differs from some usual ARM standard debug…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread example project that works with the segger linker instead of gcc.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. We suggest contacting Nordic Semiconductor support in this regard as the Nordic SDK is not our software. Alternatively simply create a default Cortex-M sample and select the Nordic device without using the CPU…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] 'Debug Terminal' (RTT) Window - log to file?.

    Post
    Hello, Quote from awneil: “except to say that it would be nice for the log file to be (optionally) timestamped ” This is already on our wish list. This thread will be closed now as requested. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread How to jump to last edit in source code?.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. This is currently not available but we will add it to our wish list. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Find references is painfully slow.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. What OS are you running on? Do you see the same behaviour on another OS? Could you provide an example project for reproduction purposes? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Stealthy linker errors.

    Post
    Hello Thomas, Thank you for your inquiry. The reported issue was reproducible. In other cases ES will jump to the corresponding error message and mark it red. This does not seem to be the case here. We will investigate further and see if such a case can…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Debugging in SES much slower than OZone.

    Post
    Hello Thomas, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. The debugspeed of both debuggers should be identical as they use the same J-Link API. Do you see any unexpected CPU load spikes when debugging with ES? Does that happen with any…