SEGGER - Nino Administrator

  • Member since Jan 2nd 2017
Last Activity
, Viewing forum index

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Hello Jacek, We received your inquiry via our support system in parallel. This thread will thus be closed now to avoid duplicate or lost information between the channels. For future inquiries please make sure to only use one channel. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] How can Ozone display Chinese characters properly?.

    Post
    Hello, ok thank you for clarifying. Currently only UTF-8 chinese symbols are supported. There are no plans to add other language standards right now. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Some keyboard shortcuts aren't working.

    Post
    Hello, Could you provide a short clip which shows what you are doing with step by step instructions how the recreate the behaviour? We need to be able to recreate the issues you are seeing reliably, otherwise there is not much we can do here. Best…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread -Werror=format-truncation switching from SEGGER 3.34 to SEGGER 5.50.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Please note that Embedded Studio V3.34 is out of support and maintenance for many years now and the V5.xx releases are very different. A general migration guide from V4 to V5 can be found here:
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] IDEA: Need 3D graphic debug tool for Segger IDE.

    Post
    Hello Ken, Thank you for your inquiry. We are not aware of such tool that would be available. While we see the appeal of having a sensor and function output visualized in 3D space, such tool would only be useful to a very small fraction of our customer…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Embedded Studio doesn't save updates to project.

    Post
    Hello Lee, unfortunately the project does not open due to missing Nordic SDK projects. See error message attached. Could you provide a reproduction project without external dependencies? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [DUPLICATE] IDEA: Need 3D graphic debug tool for Segger IDE.

    Post
    Closed due to being a duplicate of this: IDEA: Need 3D graphic debug tool for Segger IDE Please do not open multiple threads with the same content and topic across multiple topics, so it is easier for other forum users to follow discussions. We will…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Vendor specific .svd file still not fetched when opening .jdebug file.

    Post
    Hello, Quote from FunDeckHermit: “It was said that the bug would have been fixed in the upcoming release. ” Could you elaborate where this was said? I could find no reference to this neither in the Forum nor our support system. In my last post I…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] essential to compile and download to the dev board.

    Post
    Hello, Could you provide a screenshot of the errors you are getting? How did you include your library? Is it a source library or do you only have the compiled .a file? If the latter you need to set it in project options as "Additional Input Files". A…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Embedded Studio doesn't save updates to project.

    Post
    Hello Lee, The latest version is V5.60. Could you try that one? segger.com/downloads/embedded-studio/ For reproduction we would need your complete project folder. From your description it sounds like this would happen to any project. So the default…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread SystemView can't share J-Link with other Segger apps (Windows).

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The reported behaviour is reproducible. We will investigate further. It is generally intended behaviour that SystemView can be used while e.g. another debug session is running. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Embedded Studio doesn't save updates to project.

    Post
    Hello Lee, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Everything you edit and save should stay that way after closing Embedded Studio and then reloading the project. Which version of Embedded Studio are you using? Do you see the same…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Some keyboard shortcuts aren't working.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. From the problem description it sounds like the keystrokes are for some reason not reaching Embedded Studio. So they are most likely either blocked/rerouted by the host OS or keyboard driver. Please understand that…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Assembler listing output.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Embedded Studio comes with the standard gcc assembler. If you enable assembler listing in project options it will be alled with the following listing option: -aln="Listing_Filepath" If you require a different type of…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone Timeline.

    Post
    Hello, The snapshot file could unfortunately not be unzipped. Both 7zip and WinRar claim that the archives are damaged. Could you upload the file with some other means? Alternatively could you open a ticket via our webform and attach the file there with…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone Timeline.

    Post
    Hello, OK thank you for clarifying. Such an issue is not known to us. Could you provide us with your Ozone project file, the elf file and a debug snapshot that shows that trace stacking for reproduction? wiki.segger.com/Using_Snapshots_with_Ozone Best…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone Timeline.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. From the looks of it you seem to be running some kind of RTOS. Is that assumption correct? If yes, which one? Did you make sure that RTOS awareness is enabled for your RTOS in your Ozone project? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] Bug: Copy and Paste is not working in Project Explorer.

    Post
    Hello, Thank you for your report. The issue is reproducible and will be fixed in future. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Can not run the programm on my device using J-Link.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Could you provide the serial number of your J-Link? Are you using a custom board or eval board? Did you create the project from scratch or did you use some project generator? Should you be using the nRF52-DK Board you…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] Stop Debug Session (Shift-F5) leaving CPU halted?.

    Post
    Hi , Great to hear that you are up and running again. We will consider this thread as solved now. Best regards, Nino