SEGGER - Nino Administrator

  • Member since Jan 2nd 2017
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread J-Link Flasher -- erase flash.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. Quote from rseedle: “VTref=0.000V ” This indicates that the target device is not powered correctly or that the reference voltage is not fed back to the J-Link on Pin 1:
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Qualcomm Atheros IPQ8065 - Error: CPU-TAP not found in JTAG chain.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The IPQ8065 is currently not supported by J-Link which is why you don't see it in the device selection. FYI the core is a Cortex-A15, not ARM7 (ARMv7 and ARM7 have different meanings). So with a bit of luck connection…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Give "friendly" names to JLinks?.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. You can set a Nickname to your J-Link via the J-Link Configurator. However the nicknames will currently not be displayed in the default USB selection window (the screenshot you posted). We will put this request on our…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Connect STLInk to jtrace connector.

    Post
    Hello Julien, Thank you for your inquiry. If I understood you correctly you are looking for something like this: segger.com/products/debug-prob…/19-pin-cortex-m-adapter/ Is that correct? If yes it can be ordered in our webshop. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Best way to send a binary file with RTT to the MCU?.

    Post
    Hello Tim, The RTTViewer and RTTClient are not meant to be used that way. However you can use the J-Link SDK and create your own application that would allow something like that: segger.com/products/debug-prob…nk/technology/j-link-sdk/ Best…
  • Hello, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Please be aware that this forum is not our official support channel. As you seem to be working for a silicon vendor we suggest using our official support channel. For more information…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] JlinkScript for TI RM4x processors.

    Post
    Hello Chris, Thank you for your inquiry. We can provide you with the init script used by J-Link software for reference but not in this public forum. I will send you a PM with further information. For future support related inquiries we suggest using…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Problems debugging NXP RT1052 with Ozone.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. The reported behaviour is most likely related to the wrong SP and PC values being set by the default Ozone project config. Is your application running in RAM only or in QSPI? In any case the SP and PC values need to be…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Can't program RZA1H custom board.

    Post
    Hello EsKay, Thank you for your inquiry. The Flashloader that comes with J-Link software for the QSPI for that Chip works only with exactly the pins that are used on the eval board. If you are using other pins it will not work. So you would need to…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone local data display configurability with C++ classes.

    Post
    Hello Ewout, Thank you for your inquiry. Currently Ozone does not offer an option to filter out methods. But we will put it on our feature wishlist so it might be added with a future version. But we can't promise anything at this point. Best…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread -readchip erases my chip memory.

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. It appears that your target devices Flash is locked by the application you have programmed in earlier. When setting up target connection the next time J-Link will detect this and ask you if you want to unlock the…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] How to keep debug connection alive between sleep cycles?.

    Post
    Hello Sergio, Sorry for the delay in response. As this forum is not a support forum I created a new support request in our official support channel. You should receive an answer to your question shortly. For future inquiries we recommend using our…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone : trace point start and stop has no effect.

    Post
    Hello Julien, Thank you for your inquiry. Which trace window are you referring to exactly? For reference I used the J-Trace PRO Cortex-M tutorial project for the eval board that is shipped with the J-Trace PRO. Attached you can see a screenshot of me…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Ozone Power Graph - start/stop recording when debugging.

    Post
    Hello Duane, The reported issue should be fixed with Ozone V2.62a. Could you give it a try? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread [SOLVED] can't connect to Syntacore SCR1.

    Post
    Hello, Good to hear that you are up and running again. We will consider this thread as solved now. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread RTT Control Block not Found (only on auto detect) on STM32H7 Nucleo.

    Post
    Hello Daimonion, Thank you for your inquiry. RTT control block autodetection for the STM32H7 series will only work for RAM area 0x20040000 and up due to some device specific defaults. So you need to add other RAM areas manually. This can be done in…
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread SystemView reset board on each starting loading..

    Post
    Hello, Thank you for your inquiry. What target device are you debugging exactly? How is your setup? Do you run SystemView standalone or in parallel to a debug session in an IDE? Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread SystemView Kernelpatch for FreeRTOS 10.2.0.

    Post
    Hello Daimonion, Thank you for sharing. However the kernel patch for FreeRTOS V10 should be available in the SystemView source shipping for a while now: segger.com/downloads/jlink/systemview_target_src Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread ES Global macros.

    Post
    -- Moved to new thread as it was unrelated to other inquiry-- Hello, Thank you for your inquiry. Try forward slashes when setting paths, that should make it work. Best regards, Nino
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Matching braces.

    Post
    Hello Vlad, The settings look correct. We will check if the issue can be reproduced on our test PCs. Do you see the issue with any file and project or just with a specific one? Best regards, Nino