wincon Beginner

  • Member since Mar 1st 2016
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • wincon -

    Replied to the thread [SOLVED] iMXRT1050-EVKB QSPI Flash issues.

    Post
    Following up: I tried the newly released V6.52 JLink driver, modified JLinkDevices.xml to use iMXRT105x/NXP_iMXRT105x_QSPI.elf, and now things work as expected. Seems this issue has been addressed in the latest driver.
  • wincon -

    Replied to the thread [SOLVED] iMXRT1050-EVKB QSPI Flash issues.

    Post
    Thanks for the response. Actually, no, the example project doesn't work. I downloaded the project. I downloaded Embedded Studio. I opened the .emProject file. I built the project. Looking at the map file it doesn't seem to put any code/data in the…
  • wincon -

    Posted the thread [SOLVED] iMXRT1050-EVKB QSPI Flash issues.

    Thread
    Hi - I'm working on getting the iMXRT1050-EVKB NXP development board running/debugging using the QSPI flash (IS25WP064AJBLE). I've modified the EVKB hardware from the default HyperFlash to QSPI Flash. I've modified the JLinkDevices.xml to use…
  • wincon -

    Posted the thread RTT can't find _SEGGER_RTT on iMXRT when TCM memory reconfigured.

    Thread
    Hi I'm debugging on an iMXRT1020. We use RTT and SystemView extensively. The iMXRT1020 has 256 KB ram on-board. This is configured at reset to be 64 KB ITCM, 64 KB DTCM, and 128 KB OCRAM. We put the _SEGGER_RTT struct in the DTCM, which RTT and…