astazu Community Member

  • Member since Jan 22nd 2021
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • astazu -

    Replied to the thread [SOLVED] macro passed 1 arguments, but takes just 0.

    Post
    Hi warlord, Great! Every day you learn something ... and with help much more. First: I thought the error came from SEGGER_RTT.h: 60: 10, but no, I realize that a line before marks the error that you point out to me, SEGGER_RTT_ASM_ARMv7M.S: 18:
  • astazu -

    Replied to the thread [SOLVED] macro passed 1 arguments, but takes just 0.

    Post
    Hi warlord, Done: I replace the content of the file with the original (copying and pasting the content, without replacing the file) and I get the original result (error in 16~18 lines): Source Code (30 lines)
  • astazu -

    Replied to the thread [SOLVED] macro passed 1 arguments, but takes just 0.

    Post
    Hi warlord, Thanks for your answer. Keeping the directory structure recommended in the SystemView user guide (detailed in the first post of this thread) and replacing the SEGGER_RTT_Conf.h file as recommended, I get the error: Source Code (3 lines)I…
  • astazu -

    Replied to the thread [SOLVED] macro passed 1 arguments, but takes just 0.

    Post
    Hello Nino, Thanks for your time. Obviously, I understand that you cannot provide support for third party software. I also understand that the level of forum users is usually very diverse (from beginners to experts in the world of embedded software),…