Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

Ozone SWO tracing

0 63

Correct use of Debug.Evaluate when writing RTOS-aware plug-in

1 459

SEGGER - Nino

[SOLVED] tiny toolbar icons

4 317

rlepage

[SOLVED] SWO usage

4 1,499

dzabel

[SOLVED] Is it possible to use semihosting command SYS_SYSTEM in Ozone?

1 416

SEGGER - Nino

[ABANDONED] JLink report unknown errors when tested with STM32L552E-EV and Ozone demo project

1 305

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Feature Request / Optional Manual Reset of Execution Counters

2 882

pdub

[SOLVED] Feature Request / Show the CPU Load of executed functions, including subfunctions

1 777

SEGGER - Nino

[SOLVED] Missing text in Ozone RISC-V disassembly under Linux

1 743

SEGGER - Nino

[SOLVED] Dark Theme For Ozone

2 797

pdub

[SOLVED] Unusual Code Profile / Trace Indication of Instruction Execution

5 1,083

pdub

[SOLVED] Ozone v3.20b not stopping at main()

3 976

SEGGER - Nino

[ABANDONED] Ozone STM32MP1 Coprocessor debugging

1 695

SEGGER - Nino

[ABANDONED] Jlink edu mini - initTarget(): code returned with error code -1

5 1,161

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Ozone displays code indentation incorrectly??

2 789

dwneumann

[SOLVED] Target Device MIMXRT685_M33 is unknown in Ozone

1 578

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone v3.10g Registers->Peripherals Handling of Write One to Clear bits

3 1,351

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone with JTrace shows ETM trace passing "shutdown" function that should never return, yet code flow continues through

10 2,813

SEGGER - Nino

[SOLVED] [bug]ozone v3.10b can not get the correct initial​ PC based iar7.10 *.out

4 2,002

SEGGER - Nino

[SOLVED] j-trace with stm32h7

5 1,223

SEGGER - Fabian