Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

Ozone crashing consistently

0 23

Ozone restarts target after custom reset.

1 192

SEGGER - Nino

Raspberry Pi Pico RP2040 - Cortex-M HardFault Exception

2 439

Avenue33

Any plans for Azure RTOS/ThreadX support in Ozone and SystemView?

1 465

SEGGER - Nino

[SOLVED] Multicore Debugging with multiple instance and Cross Trigger Interfaces

3 727

SEGGER - Nino

Using Ozone trace features with J-Link flashed on ST-Link

1 258

SEGGER - Nino

Adding both .elf file and .svd file with Command Line arguments

4 3,146

SEGGER - Nino

[SOLVED] J-Link Plus Bricked During FW Update from Ozone

2 442

ewillgreenlee

STM32H732ZG SWO printf problems

7 3,790

tipeter

[SOLVED] Content of example .pex file (NRF52840 Trace Example)

1 1,289

SEGGER - Nino

[SOLVED] IRQ input configuration lost following debugger halt

10 1,461

dnfuss

[SOLVED] I would like the explanation of JLinkDevices.xml to be easier to understand.

1 728

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Correct use of Debug.Evaluate when writing RTOS-aware plug-in

3 1,550

SEGGER - Nino

[SOLVED] SDK for RTOS Awareness

1 904

SEGGER - Nino

[SOLVED] Expected behaviour from 'Threads.setSortByNumber'...

2 798

dnfuss

[ABANDONED] Use SystemView v3.20 and Ozone v3.20c simultaneously

1 2,895

SEGGER - Nino

[SOLVED] Whishlist : support for terminal color

2 1,413

vincentb1

[SOLVED] Ozone SWO tracing

2 2,182

rwx

[SOLVED] tiny toolbar icons

4 1,187

rlepage

[SOLVED] SWO usage

4 3,538

dzabel