Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

Ozone v3.20b not stopping at main()

0 17

Jlink edu mini - initTarget(): code returned with error code -1

5 634

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Ozone displays code indentation incorrectly??

2 232

dwneumann

[SOLVED] Target Device MIMXRT685_M33 is unknown in Ozone

1 284

SEGGER - Nino

Ozone v3.10g Registers->Peripherals Handling of Write One to Clear bits

3 789

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone with JTrace shows ETM trace passing "shutdown" function that should never return, yet code flow continues through

10 2,136

SEGGER - Nino

[SOLVED] [bug]ozone v3.10b can not get the correct initial​ PC based iar7.10 *.out

4 1,101

SEGGER - Nino

[SOLVED] j-trace with stm32h7

5 461

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Ozone opens disassembly window on every target reset

5 1,027

vadim.b

[SOLVED] Ozone + J-LINK Debugger attach to running program

4 1,104

ucontrollerdude

[SOLVED] Ozone - J-Link EDU DWT data logger with correct timestamps

4 1,253

tipeter

[SOLVED] Unable to connect to target in Ozone [Linux]

1 1,057

SEGGER - Nino

[SOLVED] Question regarding Ozones use of JLink

7 2,018

SEGGER - Nino

[SOLVED] How to import secure and non-secure elf file into Ozone at the same time

1 721

SEGGER - Nino

[SOLVED] How to debug code in external RAM?

2 2,174

SEGGER - Alex

[SOLVED] Ozone, how to generate automatic coverage report

5 1,157

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone: Display issue in Ozone

2 1,297

bearsh

[SOLVED] Ozone and A53 armv8

1 997

SEGGER - Nino

[SOLVED] Does Ozone support CMSIS-DAP?

1 2,153

SEGGER - Nino

[SOLVED] Failed to measure CPU clock frequency

10 3,496

SEGGER - Nino