Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

Ozone restarts target after custom reset.

1 187

SEGGER - Nino

Raspberry Pi Pico RP2040 - Cortex-M HardFault Exception

2 437

Avenue33

Any plans for Azure RTOS/ThreadX support in Ozone and SystemView?

1 459

SEGGER - Nino

[SOLVED] Multicore Debugging with multiple instance and Cross Trigger Interfaces

3 727

SEGGER - Nino

Using Ozone trace features with J-Link flashed on ST-Link

1 255

SEGGER - Nino

Adding both .elf file and .svd file with Command Line arguments

4 3,145

SEGGER - Nino

[SOLVED] J-Link Plus Bricked During FW Update from Ozone

2 442

ewillgreenlee

STM32H732ZG SWO printf problems

7 3,782

tipeter

[SOLVED] Content of example .pex file (NRF52840 Trace Example)

1 1,280

SEGGER - Nino

[SOLVED] IRQ input configuration lost following debugger halt

10 1,457

dnfuss

[SOLVED] I would like the explanation of JLinkDevices.xml to be easier to understand.

1 725

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Correct use of Debug.Evaluate when writing RTOS-aware plug-in

3 1,549

SEGGER - Nino

[SOLVED] SDK for RTOS Awareness

1 904

SEGGER - Nino

[SOLVED] Expected behaviour from 'Threads.setSortByNumber'...

2 797

dnfuss

[ABANDONED] Use SystemView v3.20 and Ozone v3.20c simultaneously

1 2,894

SEGGER - Nino

[SOLVED] Whishlist : support for terminal color

2 1,413

vincentb1

[SOLVED] Ozone SWO tracing

2 2,139

rwx

[SOLVED] tiny toolbar icons

4 1,187

rlepage

[SOLVED] SWO usage

4 3,534

dzabel

[SOLVED] Is it possible to use semihosting command SYS_SYSTEM in Ozone?

1 998

SEGGER - Nino