Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

Raspberry Pi Pico RP2040 - Cortex-M HardFault Exception

1 115

SEGGER - Fabian

Any plans for Azure RTOS/ThreadX support in Ozone and SystemView?

1 208

SEGGER - Nino

[SOLVED] Multicore Debugging with multiple instance and Cross Trigger Interfaces

3 636

SEGGER - Nino

Using Ozone trace features with J-Link flashed on ST-Link

1 175

SEGGER - Nino

Adding both .elf file and .svd file with Command Line arguments

4 2,761

SEGGER - Nino

[SOLVED] J-Link Plus Bricked During FW Update from Ozone

2 363

ewillgreenlee

STM32H732ZG SWO printf problems

7 3,575

tipeter

[SOLVED] Content of example .pex file (NRF52840 Trace Example)

1 1,106

SEGGER - Nino

[SOLVED] IRQ input configuration lost following debugger halt

10 1,312

dnfuss

[SOLVED] I would like the explanation of JLinkDevices.xml to be easier to understand.

1 667

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Correct use of Debug.Evaluate when writing RTOS-aware plug-in

3 1,470

SEGGER - Nino

[SOLVED] SDK for RTOS Awareness

1 842

SEGGER - Nino

[SOLVED] Expected behaviour from 'Threads.setSortByNumber'...

2 728

dnfuss

[ABANDONED] Use SystemView v3.20 and Ozone v3.20c simultaneously

1 2,833

SEGGER - Nino

[SOLVED] Whishlist : support for terminal color

2 1,344

vincentb1

[SOLVED] Ozone SWO tracing

2 1,548

rwx

[SOLVED] tiny toolbar icons

4 1,114

rlepage

[SOLVED] SWO usage

4 3,396

dzabel

[SOLVED] Is it possible to use semihosting command SYS_SYSTEM in Ozone?

1 952

SEGGER - Nino

[ABANDONED] JLink report unknown errors when tested with STM32L552E-EV and Ozone demo project

1 965

SEGGER - Fabian