Threads Tagged with “ozone”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Views Last Reply

JLink report unknown errors when tested with STM32L552E-EV and Ozone demo project

1 143

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Feature Request / Optional Manual Reset of Execution Counters

2 422

pdub

Feature Request / Show the CPU Load of executed functions, including subfunctions

1 396

SEGGER - Nino

Missing text in Ozone RISC-V disassembly under Linux

1 391

SEGGER - Nino

[SOLVED] Dark Theme For Ozone

2 405

pdub

[SOLVED] Unusual Code Profile / Trace Indication of Instruction Execution

5 703

pdub

Ozone v3.20b not stopping at main()

3 590

SEGGER - Nino

Ozone STM32MP1 Coprocessor debugging

1 364

SEGGER - Nino

[ABANDONED] Jlink edu mini - initTarget(): code returned with error code -1

5 921

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Ozone displays code indentation incorrectly??

2 534

dwneumann

[SOLVED] Target Device MIMXRT685_M33 is unknown in Ozone

1 466

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone v3.10g Registers->Peripherals Handling of Write One to Clear bits

3 1,084

SEGGER - Nino

[SOLVED] Ozone with JTrace shows ETM trace passing "shutdown" function that should never return, yet code flow continues through

10 2,465

SEGGER - Nino

[SOLVED] [bug]ozone v3.10b can not get the correct initial​ PC based iar7.10 *.out

4 1,496

SEGGER - Nino

[SOLVED] j-trace with stm32h7

5 650

SEGGER - Fabian

[SOLVED] Ozone opens disassembly window on every target reset

5 1,286

vadim.b

[SOLVED] Ozone + J-LINK Debugger attach to running program

4 1,344

ucontrollerdude

[SOLVED] Ozone - J-Link EDU DWT data logger with correct timestamps

4 1,466

tipeter

[SOLVED] Unable to connect to target in Ozone [Linux]

1 1,233

SEGGER - Nino

[SOLVED] Question regarding Ozones use of JLink

7 2,244

SEGGER - Nino