Search Results

Search results 1-16 of 16.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • MUTIBUF activity with MultiLayer

    tosh - - emWin related

    Post

    My application uses 2 layers and Multibuffering enabled with 3 buffers for each layers. At first look, it works well, but sometimes it suddenly stops multibuffering activity and causes screen flickering on my screen. When problem happens, I confirmed LCD_X_SHOWBUFFER is no longer called on layer 0, but layer 1 update still generates LCD_X_SHOWBUFFER calls. I'm using WM_MULTIBUF_Enable() to enable automatic multibuffering, but I noticed that WM.h has WM_MULTIBUF_EnableEx() which is not explained …

  • I've been using J-Link V652 DLL. I suspect it was too old to run SystemView 3.10 and updated to V660d. However, v3.10 still can't connect to my target (STM32H743). I'm no longer able to run v2.52 with V660d dll. Is there any clue to run SystemView 3.10?

  • I have exactly same problem running 3.10 on macOS Catalina with J-Link Plus.

  • Notification from SWIPELIST

    tosh - - emWin related

    Post

    Hi, Yes, BUTTON works fine without any problem. But, I was clearing coordinates when touch release is detected. Keeping previous position with release events as you suggested, now SWIPELIST also able to detect release event. Great thanks!! Tosh

  • Notification from SWIPELIST

    tosh - - emWin related

    Post

    Hi, Thanks for your replay. My code is quite similar to your suggested example. Anyway, I ported your code into my target, but still I can't get WM_NOTIFICATION_RELEASED. Tosh

  • Notification from SWIPELIST

    tosh - - emWin related

    Post

    Hello, I'm trying to catch WM_NOTIFICATION_RELEASED and WM_NOTIFICATION_SEL_CHANGED from SWIPELIST widget, but failing. I can get WM_NOTIFICAITON_CLICKED message when I press a item in the SWIPELIST. I can see that bgcolor changed blue to black when I move or release my finger on the screen, so it looks de-select the item is working, but I'm not able to receive WM_NOTIFICATION_RELEASED /WM_NOTIFICATION_SEL_CHANGED on the parent window. Is there any clue to enable those two notifications on the S…

  • Hello, Thanks for your response. Yes, programming works fine for the images smaller than 256K. My target is Nucleo-L452 board with the ST-Link reflashed to J-Link. When I use J-link erase command, it works with out any problem. I had restored the ST-Link and tried to use ST-Link Utility, then I noticed that "chip erase" failed with the message telling "some pages/sectores are read protected". (But, I didn't change any option bytes setting. ) So, I tried to erase all sectors by using ST-Link util…

  • Hi, I noticed that J-link fails to program the STM32L452, if image size exceeds 256KB. Please refer attached file for log messages. It looks J-link treat STM32L452 as dual bank device, but it is SINGLE bank device. Regards, Tosh

  • Hi, I want to work with Ozone on the Dual bank flash mode enabled STM32F767II. Once I enabled dual bank mode (through ST-Link), I no longer able to download the elf file image through Ozone. Please refer attached log file. Is there any clue to enable dual bank mode download? Or, do I need to prepare new flash downloader by myself to support dual bank using "Open flash loader" mechanism?

  • Ozone for Mac OSX crash

    tosh - - J-Link/Flasher related

    Post

    Quote from Avenue33: “ I'm using a J-Link Edu. Does Ozone require another model?” When I play with J-Link plus, Ozone works great. If I use J-Link for ST-LINK, I always encounter this problem.

  • Hi, My target is STM32 Nucleo-L476RG board which is J-Link flashed. Please find attached zipped elf file. I tested with Ozone v2.22k, but it crashed with this .elf. I also experienced same problem with STM32F767 target, but I can't provide the .ELF for this target. Regards, Tosh

  • I noticed that recent Ozone releases for Mac OSX no longer able to load elf image. When I invoke "Download & Reset Program", it always crashes. I found v2.22a works find, but v2.22b and later releases crash without any messages. My Mac OSX version is 10.12.2, J-Link version is 6.12d.

  • SystemView on Mac OS

    tosh - - SEGGER SystemView related

    Post

    Suggested Symbolic link solved the problem!! THANK YOU!

  • SystemView on Mac OS

    tosh - - SEGGER SystemView related

    Post

    I'm using 10.11.5 (El Capitan). Regards,

  • SystemView on Mac OS

    tosh - - SEGGER SystemView related

    Post

    Hi, Since I have updated to v2.38 (and 2.37), I no longer able to start Systemview recording on Mac OS X and the application simply aborts the execution. I found following messages appeard on the syslog. Jun 25 10:15:13 SiriusPro SystemViewer[2750]: WARNING: The Gestalt selector gestaltSystemVersion is returning 10.9.5 instead of 10.11.5. This is not a bug in Gestalt -- it is a documented limitation. Use NSProcessInfo's operatingSystemVersion property to get correct system version number. Call l…

  • Hi, I'm trying to use Ozone (mac version) on STM32 Nucleo board and encounters following input problems. Please refer attached screen image. 1. I need to answer to license confirmation message, but how can I answer to the prompt? I have tried to answer from console prompt window which is located under the console screen, but it is recognized as Ozone command. 2. I want to use RTT on the terminal window. Output is working fine, but input from the prompt window is not delivered to the target. How …