Search Results

Search results 1-20 of 28.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Hi, DontShowAgainUnlockSTM was 1 You are right! Thank you.

  • sorry, but no. If I sell some product of mine, I'm not sure someone could TRY to make readout of CPU flash contents. In fact, its not so bad. Its closed. That's all. But, if he or she tries to do so, it will damage contents of the FLASH! And device became unusable. It's done without any confirmation or smth. that tries to stop user of damaging the device. So, again, I tell you - this is unsafe behavior of the reading program. It must WARN! not DAMAGE! Feel differnce?

  • Hello, Is there any way that allows to detect secured (protected to Level 1) CPU? Because if I try to connect to locked CPU using J-Flash. It automatically unlocks CPU (which cause full erase of CPU contents) . I think this behavious is unsafe if we do not have CPU flash contents and just want to perform attepmt to read it. So, is there any way to detect or not erase CPU if it is secured, but just tell user "CPU is locked"? Many thanks

  • Solved. Thanks!

  • I'm writing to 0xF0200000 zone. If I write even one byte, it writes 1024. for data file it does not matter, but on ECC area (0xF0100000) it matters. forum.segger.com/index.php/Att…54f41fefa138b1c46431ec2d6

  • Hi, I need to write several bytes in flash after Erase operation. If I write using JFlash or WriteMem command, instead it writes about 1024 bytes. This spoils ECC region. Is there any way to write, for instance, just 8 bytes and other part remain erased? CPU TMS570LS1114 and similar. Thanks

  • Ok, got it. The way you say its work ok! Is there any way to read a range using JFlash GUI?

  • Hello, I need to read zone 0xF0100000 in CPU TMS570. How can I do this? Or that's not possible? Thanks

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    I have also noticed that several times J-Link, while were reading spoiled first sector of the FLASH, have you such an effect? Have you tried to read, then write back to the testboard CPU? Is its APP still working? If it is, can you compare binary to what I've read from it (earlier in Zip). Thanks

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    I have connected only VCC, VCCP and VSS (see pic), though there is no connection. [IMG]http://www.picshare.ru/uploads/170803/4fI2n1DPdF_thumb.jpg[/IMG] forum.segger.com/index.php/Att…54f41fefa138b1c46431ec2d6 How that can be?

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Hello, You are right. J-link reads it. I thought there was a standard 20-pin jtag connection there, but there is not. [img]http://www.picshare.ru/uploads/170802/IuoAG84p3d_thumb.jpg[/img] forum.segger.com/index.php/Att…54f41fefa138b1c46431ec2d6 There is still question how to read CPU on mine board. I found out that XDS110 cant even start when I connect TCK pin to my CPU installed on my board. When I desolder it, and place into testboard - everything works fine.

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Any news on my issue?

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Ok. I'll wait. I've already read CPU using other environment, but I need J-Link to read/write. Thanks

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Hello, I've received the LaunchPad with TMS570 on board. I'm trying to connect to the TMS570LS1224 installed there, but with the same results. Quote: “ ERROR: TMS570/RM4x (connect): Can not find ICE-Pick (IRLen mismatch) MS570/RM4x (connect): Can not find ICE-Pick (IRLen mismatch) TMS570/RM4x (connect):Can not find ICE-Pick (IDCODE mismatch). Expected 0x0B00002F, found: 0x00000000 - ERROR: Failed to connect” Adaptive clock doesn't see RTCK. May you give me your connections in order I'll check wh…

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    I've ordered LaunchPad Development Kit, I want to move CPU there and test if I can read it that way.I'll let you know the results.Thanks

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Quote: “Connecting via USB to J-Link device 0 - Using adaptive clocking instead of fixed JTAG speed - VTarget = 3.280V - ERROR: Timeout while entering debug state - ERROR: Failed to connect.Could not establish a connection to target. ” if using RTCK. Auto: Quote: “InitTarget(): PCode returned with error code -1 - Target interface speed: 1000 kHz (Auto) - VTarget = 3.287V - ERROR: InitTarget(): PCode returned with error code -1 ing CPU for reading CP15 registers. 0x5. Cortex-A/R (connect): Failed…

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    I also receive the following: " Connecting ... - Connecting via USB to J-Link device 0 - Target interface speed: 12000 kHz (Fixed) - VTarget = 3.280V - ERROR: Bad JTAG communication: Write to IR: Expected 0x1, got 0x0 (TAP Command : 10) @ Off 0x5. Cortex-A/R (connect): Failed to temporarily halting CPU for reading CP15 registers. InitTarget(): PCode returned with error code -1 - ERROR: Failed to connect. Could not establish a connection to target."

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Hello, If I send you CPU can you test to read it? Thanks

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Hello, thanks for your reply. This is custom hardware. Unfortunatelly, I don't have evaluation board. Can this effect caused by CPU locked? Thanks.

  • Connecting TMS570LS1113

    zend - - J-Link/Flasher related

    Post

    Hello, I'm trying to connect via JTAG with TMS570LS113 (same as LS1114) It giving me the same result: " - Target interface speed: 12000 kHz (Fixed) - VTarget = 3.287V - ERROR: Bad JTAG communication: Write to IR: Expected 0x1, got 0x0 (TAP Command : 10) @ Off 0x5. Cortex-A/R (connect): Failed to temporarily halting CPU for reading CP15 registers. InitTarget(): PCode returned with error code -1 - ERROR: Failed to connect. Could not establish a connection to target." What can I do? many thanks