Search Results

Search results 1-6 of 6.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • OK nevermind It is not the swo viewer that is the issue. Sorry Segger. Stepping through the code I see the the code is sending hte value of 0xFF. I am not sure why this computer is different from my other computer, maybe different compiler version, but thats not you issue. Thanks for letting me vet. Feel free to delete this or mark resolved. I cant see how to do either.

  • I have v7.22 of the tools. I tried 6.60 also just to see. same issue. I also realize the the SES output I showed is really debug output from the USB port that we print also. So it is supposed to be the same as the SWO output, but is not actually coming from the SWO.

  • I have a setup where I run some tests on a NRF52840 board automatically, and I automatically capture and save the SWO output to a file using the command line SWO viewer. Recently I tried to set up a new computer to do the same thing, but the new computer has an issue. The issue is that a few very specific values at the end of the output have ÿ instead of the numbers that should be there. If I run SES while I have open the SWO Viewer, I can see the correct output in SES, but swo viewer, like the …

  • Hi I am running a Nordic NRF52840 chip and using the Zephyr OS. If I connect SystemView while not much is happening on my board, then it runs fine. But the moment I start doing anything related to BLE the SystemView application just closes on my PC (windows 10). I am connected via a J-Trace Pro cortex M. I can open SystemView right back up, and connect back to my board, but the moment I do anything involving bluetooth your application closes abruptly. Another odd thing I see is that one of my IS…

  • SES is crashing on indexing all the time for me. I can open an NRF Connect project fine. Then after cmake is done and SES is indexing the project, SES crashes. I try to send the report but that hangs when I press send. Sometimes indexing completes, and then everything works fine. But it will crash 3 t0 10 times in a row before working. I have 32gigs of memory and am not doing much else at the moment. I attached a dmp file from a crash. I had to change the extension to txt because you don't take …

  • Hi I am using the NRF Connect version of SES. I am using it primarily on a Linux VM. I have an issue where the indexing fails sometimes. I work on different branches of a project and I think the indexing fails when I work on branches that have a larger code base. My working theory is that there is some max number of things that can be indexed and I am maxing out, but who knows. On a branch that will not index here is what happens. I open segger, the green bar moves over the word indexing. Around…