Recent Activities

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread S32K144 d-flash programming failure.

    Post
    Hi Victor, Thank you for your inquiry. It looks like you are writing to 0x00000000, not to 0x10000000. Are you trying to download a .bin file? If so, you will have to add the starting address of where to download the file as well: Syntax: loadfile…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread STM32H750 - Writing DTCM.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. I think there is a misunderstanding here. J-Flash is not able/supposed to program RAM. Also, what ever is written to the RAM, will be lost after reset anyway. It looks to me like you have a memory dump (.hex-file) and…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread SAM-ICE works, but J-Link EDU does not.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Could you please tell us which XPlained Pro board you are referring to? There are multiple boards with that name. Could you please send us a screenshot of the full J-Link Commander…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread STM32G431CB / Flash issue.

    Post
    Hi Sébastien, Thank you for your inquiry. We are analyzing an issue regarding the STM32G431-series right now. What you are experiencing seems to be connected to this issue. We will come back to you as soon as we have news about this. Best…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread Segger RTT no output when using Jlink-Remote Server.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Could you please tell answer the following questions: 1) What device are you trying to get data from? 2) Do you get RTT output, when using a local setup (using RTT Viewer on the same PC…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread JLINK Unspecified Error -1.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Does this behavior also appear when using the newest J-Link Software and Documentation Pack version? You can download it here: If so, could you please verify if the target was…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread J-Flash - Failed to erase chip.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. Such an issue is not known to us. Do you use custom hardware or an evaluation board? In the latter case which one? If custom hardware, do you experience the same problem on an evaluation board? Could you please send us a…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread stm32g431 J-Link error "Failed to measure CPU clock frequency".

    Post
    Hi Pawel, Sorry for the delay in response. We were able to reproduce the issue and are looking into it right now. Best regards, Fabian
  • Hi, Dear Nino I have appreciated your instant response and help. Thank you very much
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread [SOLVED] J-Link Base troubles to connect to CYW43907.

    Post
    Hi, Thank you for your inquiry. We tried to reproduce the issue. On the BCM43907 / CYW43907 WICED kit everything is working as expected. As we also answered your questions in our support ticket system we will consider this case as closed now. Best…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread [SOLVED] Trouble Connecting to Traveo S6J334EJT.

    Post
    Hi Mark, Thank you for your inquiry. Since you contacted us via Support System, we will close this thread to make sure no information is lost between the channels. Best regards, Fabian
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread Error while reading netx90 flash.

    Post
    Hi Johannes, Sorry for the delay in response. We recently had a customer who had a similar problem. According to him the problem was caused by some switches on the evaluation board, which were not set correctly. Could you please check this? Did you…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread STM32H743 DBGMCU register reads as zero when using ETF-Trace.

    Post
    Hi Thomas, Thank you for your inquiry and sorry for the delay in response. We are able to reproduce this. Thank you for making this known to us. We will see if we can find a solution for this that works out of the box. As a work around you could write…
  • SEGGER - Fabian -

    Replied to the thread Unable to upgrade firmware on J-Link Edu Mini.

    Post
    Hi, Yes, you can also reset the config area via J-Link Commander: Please connect to the J-Link and type "resetconf" (without quotations). After doing so: Is it now possible to connect to the J-Link EDU mini via J-Link Configurator? Best regards, Fabian…
  • anthony.asterisk -

    Replied to the thread Run static code analysis from batch command line.

    Post
    thanks that is helpful!
  • icwiener -

    Posted the thread Cannot quit Ozone after J-Link lost connection to target.

    Thread
    Hi, when I am connected to a target and debugging in Ozone via J-Link Pro, and then the target is shut down or the connection is lost for some other reason, Ozone is stuck and cannot be used anymore. - Debug.Stop(); has no effect - trying to quit the…
  • bio_med -

    Posted the thread Reading from SD card.

    Thread
    Hi, I am trying to display images from SD card using SPI. I saw several example code but none of them seem to work. I have included emFile and emWin paths under build settings. Also, when I was trying to use sample codes that are available on this…
  • t2ft -

    Replied to the thread GUI_Init() never returns (again) [SOLVED].

    Post
    Thank you for the clarification. Now since I know what I have to look for, the search items "GUI_Init()" and "CRC" in the ST-Communinty Formum shows up the appropriate answers. Shame on ST that they did not point out their use of CRC checks more…
  • satheesh -

    Posted the thread Trace HW not present - ARM cortex M4.

    Thread
    Hi, I am working on ARM Cortex M4 development board provided by Vorago technologies. I am using keil IDE with Jlink/J-trace Cortex. When I enable the "Trace"(look in attachement for settings), the debugging session is getting terminated with an error …
  • SEGGER - Nino -

    Replied to the thread Trace timeline accuracy.

    Post
    Hello, You are right, good catch. The Timestamps checkbox should not be there and has no functionality for tracing via trace buffer. This will be removed for the next Ozone release. Quote from thomask77: “If it's not on the same timeline, data…