Wednesday, December 13th 2017, 4:01pm UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

dbeckwith

Beginner

Date of registration: Jun 10th 2016

Posts: 5

1

Wednesday, August 30th 2017, 12:56am

[Ozone] Set Vector Table Base

I am giving Ozone a try after recently discovering it on Segger's site. I have been using IAR workbench and with my target I have to set the vector table base to 0x0 using the following command --drv_vector_table_base=0x0. How can I do this in Ozone?

Thanks,
Darren

SEGGER - Nino

Super Moderator

Date of registration: Jan 2nd 2017

Posts: 453

2

Friday, September 1st 2017, 2:30pm

Hello Darren,

Thank you for your inquiry.
I am glad to hear that you are giving Ozone a shot and i hope that you are enjoying your experience so far.

Usually you should not need such a workaround with Ozone so it should run problem free out of the box.
If it somehow does not work you can edit your Ozone project file with the .jdebug and comment in either the function "TargetReset" or "AfterTargetDownload".
Here you simply need to edit the value of VectorTableAddr to a fixed value you want the Vectortableaddress to be at.
In this case 0x00000000.

Best regards,
Nino