Monday, December 11th 2017, 7:57pm UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Josema

Beginner

Date of registration: Nov 17th 2014

Posts: 6

1

Wednesday, August 10th 2016, 8:05am

OS_TIMER in IAR

Hello,
we are currently using embOS 4.16 version and we noticed that when moving from version 3.X/4.06 we are not able to see any OS_TIMER information in IAR anymore.
We are using IAR 7.x for ARM with Segger EmbOS 7.10.1.2 plugin.
Even if the RTOS compilation is DP, we then see nothing in the OS_TIMERS debug window. There used to be a information of running timers and the ticks remaining to expire.

We donĀ“t know if this is a matter of the embOS version, IAR + embOS plugin version or any other configuraion is now needed to make it work.

Best regards,
Josema.

SEGGER - Martin

Super Moderator

Date of registration: Jul 1st 2014

Posts: 32

2

Wednesday, August 10th 2016, 10:52am

Dear Josema,

Thank you for your inquiry. The observed issue has already been addressed with the most recent releases of the embOS plug-ins, e.g. plug-in version 7.10.2.1 for use with V7.1 to V7.4 of the IAR Embedded Workbench for ARM, and plug-in version 7.50.2.1 for use with V7.5 and later.
Our most recent plug-in releases are publicly available for download at segger.com, but will of course be included in upcoming releases of embOS for Cortex-M and IAR as well.
Please let me know if I can be of any further help.

Best regards,
Martin