Wednesday, February 21st 2018, 1:57am UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

LoveDr

Beginner

Date of registration: Jan 9th 2008

Posts: 1

1

Wednesday, January 9th 2008, 5:56pm

J-Flash ARM 3.78c command line problem

Hello:

I am currently using J-Flash Arm 3.78c through the command line and having trouble piping the output to a file using the “>” command. the US support did experience the same problem where the file gets created without any output. My command that I used is as Follow:

JFlashARM.exe -openprjC:\Projects\AmigoUTForMainBoardTester\bin\Debug\AT91FR40162.jflash -openBootstrap_Loader.hex -auto > log.log

any help will be greatly appreciated!!

Thanks


SEGGER - Shane Titus

Super Moderator

Date of registration: Nov 14th 2007

Posts: 2

2

Wednesday, January 9th 2008, 10:42pm

You may want to try something similar to the following. If I run the following batch file everything works as expected.

@ECHO OFF

JFlashARM.exe -openprjC:\Projects\AmigoUTForMainBoardTester\bin\Debug\AT91FR40162.jflash -openBootstrap_Loader.hex -auto -exit

ECHO ERRORLEVEL: %ERRORLEVEL%

ECHO %ERRORLEVEL% > log.log

IF ERRORLEVEL 1 GOTO ERROR
ECHO SUCCESS!
GOTO END

:ERROR
ECHO ERROR!

:END

If I run with cable or power disconnected the output is:

C:\test>test.bat
ERRORLEVEL: 1
ERROR!

If everything is connected as it should be, I get the following:

C:\test>test.bat
ERRORLEVEL: 0
SUCCESS!

I hope this helps.

This post has been edited 1 times, last edit by "SEGGER - Shane Titus" (Jan 9th 2008, 10:48pm)