Wednesday, September 20th 2017, 8:14pm UTC+2

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Search results

Search results 1-3 of 3.

Saturday, August 12th 2017, 2:28pm

Author: Tcer

J-Link EDU debugging with NXP iMX6Q

Hi, Nikals Thanks for your advice very much ! I find it was eclipse that resets J-LINK as default after downloading *.elf file. And now I am succeed in debugging IMX6Q when I canceled the option of eclipse. I check your offical website and find there are so many amazing functions on J-LINK. But, I am afraid these funcitons might a little expensive for me, since I am just a college student in China who are hardly able to increase the budget on this project. So, I have to go on with J-LINK EDU, it...

Thursday, August 3rd 2017, 6:05pm

Author: Tcer

J-Link EDU debugging with NXP iMX6Q

Hi, Niklas Thanks for your advice, and I had a try yesterday. The result shows that this simulator works well, all commands go on the right way. My debug environment is eclipse + J-LINK EDU simulator + J-LINK GDB server. I check the .elf file and find that VMA is default set as 0x00000000 by linker script. And the iMX6Q memory map shows address 0x00000000~0x00017fff is read only. I think it means this board do not have a programmed internal flash. Since I use J-LINK EDU to debug, it's not availa...

Tuesday, August 1st 2017, 3:23pm

Author: Tcer

J-Link EDU debugging with NXP iMX6Q

Hi, all I have a J-Link EDU connected to an NXP iMX6Q which has 2G RAM and 16G emmc, but it can't debug program with eclipse. Becasuse the GDB server always shows following lines after I clicked debug icon. Downloading 12 bytes @ address 0x00008000 - Verify failed Downloading 4096 bytes @ address 0x0000800C - Verify failed Downloading 4096 bytes @ address 0x0000900C - Verify failed Downloading 108 bytes @ address 0x0000A00C - Verify failed Downloading 12 bytes @ address 0x0000A078 - Verify faile...