Thursday, April 26th 2018, 7:12pm UTC+2

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Reply

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, April 16th 2018, 5:37pm

by SEGGER - Nino

Hello,

Thank you for your inquiry.
Which board are you trying to program?
Is it an eval board or custom hardware?
Which external Flash are you trying to program?
For the iMX2 series external Flash download is not supported by default.
J-Flash can currently only program a CFI compliant external Flash that has been configured by the user.
More information about this can be found in the J-Link user manual in section "Setup for various debuggers (CFI flash)".

If you are looking for a custom Flash loader for your setup our open Flash loader interface can be used: https://wiki.segger.com/Adding_Support_for_New_Devices

Best regards,
Nino

Monday, April 16th 2018, 2:13pm

by theja0473

ERROR: Could not find CFI compliant flash device

I Have imx283 Board.

I am trying to connect using J-Link Plus but it is giving erroe as show below Log:

Application log started
- J-Flash V6.16g (J-Flash compiled Jul 10 2017 16:40:31)
- JLinkARM.dll V6.16g (DLL compiled Jul 10 2017 16:40:10)
Creating new project ...
- New project created successfully
Connecting ...
- Connecting via USB to J-Link device 0
- Target interface speed: 1000 kHz (Fixed)
- VTarget = 3.385V
- Executing init sequence ...
- Initialized successfully
- Target interface speed: 1000 kHz (Fixed)
- J-Link found 1 JTAG device. Core ID: 0x079264F3 (None)
- Connected successfully
Reading entire flash chip ...
- 1 sector, 1 range, 0x0 - 0xFFFFFFFF
- Start of determining flash info (Bank 0 @ 0x00000000)
- ERROR: Could not find CFI compliant flash device
- Error while determining flash info (Bank 0 @ 0x00000000)
- End of determining flash info
- Flash bank info:
- 1 * 0 bytes @ 0x00000000
- ERROR: Failed to read back target memory
theja0473 has attached the following image:
  • j-link flash.png